Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První fotografie z nejprestižnějšího českého kalendáře je na světě. Simona Krainová (51) byla první modelkou, kterou si před deseti lety pro český Pirreli vybrali a tak se premiérově na Super.cz představí právě její snímky z jubilejního desátého vydání. "Kvůli focení jsem musela pořádně zabrat a hubnout, abych se mezi kolegyněmi neztrapnila," řekla Super.cz Simona, která je v kalendáři opravdu hodně sexy.

Všechny snímky se fotily v obrovské posteli, která se speciálně vyráběla pro Stock 2012. A došlo i k humorným situacím, když se v jedné posteli sešla Simona s Alenou Šeredovou (46). Modelky se totiž už jednou, obrazně řečeno, v jedné posteli vystřídaly. Obě totiž postupně sdílely lože s moderátorem Bořkem Slezáčkem (56).

A určitě také v tak luxusním prádélku, neboť obě už byly v té době slavné a bohaté, takže vyhodit tisíce za prádlo La Perla, pro ně nebyl problém. "Jsou věci, ke kterým se nevracím," říká dodnes k bývalému manželovi Slezáčkovi Krainová. Šeredová s ním vychází lépe, dokonce se na něj přijela z Itálie, kde žije s manželem, podívat i na muzikál Děti ráje.

Reklama

Další články

Načítám