Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Premiéru dlouho očekávaného českého animáku Velká dobrodružství Čtyřlístku si nenechala ujít řada známých osobností. Kromě autorky Čtyřlístku Lucie Němečkové a výtvarníka Jaroslava Němečka nechyběli ani herci, kteří kresleným postavičkám na stříbrném plátně propůjčili hlas.

Na premiéru stylově dorazil Jan Maxián, který věnoval hlas zajíci Pinďovi. Herec, dabér a hudebník, který na sebe upozornil v televizní show Tvoje tvář má známý hlas, přijel do multiplexu na pražském Smíchově na koloběžce. „Je to za hezkého počasí můj oblíbený dopravní prostředek. Jsem na místě často dříve, než kdybych cestoval MHD,“ nechal se slyšet otec sedmileté dcery Rebeky, který se hned po příjezdu fotil a pořizoval si selfie s postavičkou Pindi.

„Je to úžasný tvoreček, je to skvělý sportovec, trošku i strašpytel, ale nezkazí žádnou legraci, a navíc je vždycky někde nablízku fantastické Fifinky. Je mu tedy co závidět. Fifinka je opravdu parádní, takže já i můj Pinďa jsme naprosto spokojeni,“ prozradil Jan Maxián.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám