Hlavní obsah
Článek

Českou premiéru filmu Shazam! si nenechala ujít celá řada známých tváří. Na slavnostní projekci dorazila také Eva Feuereislová (34), která se ukázala ve společnosti po delší době. „Premiéru jsem si moc užila, film byl tak super, že se mi během něj nechtělo vzdálit ani na záchod, aby mi kousek neunikl,” svěřila se nám po promítání Eva.

Od doby působení v poslední řadě realityshow VyVolení se Feuereislová velmi proměnila. Velký podíl na změně jejího vzhledu mají zásahy plastické chirurgie a s operacemi nekončí. Nyní ale Eva pod kudlu musí ze zdravotních důvodů. „Uklouzla jsem v garáži v obchodním centru a to jsem ani neměla podpatky. Spadla jsem na záda, nějak se mi implantát uvolnil. Měla jsem prso o velikost a půl oteklejší, byl tam taky nějaký výpotek,” říká Eva, která má jedno prso nyní větší o půl velkosti. „Po ultrazvuku lékaři zjistili, že je implantát v pořádku, ale přesto je potřeba to otevřít a zkontrolovat, jestli je vše v pořádku. Koncem měsíce mě u paní doktorky Vraspírové čeká další reaugmentace prsou,” dodává.

Feuereislová má již výplně hýždí, brady a rtů a pravidelně dochází na botox. V horizontu několika týdnů se chystá na další výplně hýždí. My jsme se s ní potkali na labioplastice, kdy si nechala chirurgicky upravit své ženské pohlavní orgány.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám