Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už jsme si zvykli, že módní značka Pánské obleky BANDI je vždy v něčem výjimečná. Její současné akce se ovšem vymykají zažitým normám a jsou nad rámec pochopení. I v současné době přichází s neuvěřitelnou nabídkou, která se nedá odmítnout. Pro muže, kteří se potřebují obléknout, má speciální akci na nejdražší oblečení zcela zdarma. A těm, kteří mají letos svatbu, nabízí 100.000 Kč.

Skvělá zpráva pro všechny svatebčany. Bandi se rozhodl odměnit vybranou svatební fotografii částkou ve výši 100.000 Kč. Neuvěřitelné.

„Každý rok se k nám chodí oblékat tisíce ženichů ze všech koutů republiky. Je pro mě obrovskou radostí, když nám pak posílají své nádherné svatební snímky, ze kterých září radost a štěstí novomanželů,“ říká Andrej Bandi Vámoš, majitel módní značky BANDI. „Proto jsem se rozhodl ocenit tu nejlepší svatební fotografii částkou 100.000 Kč a přispět jim tak do začátku společného života,“ dodává.

Foto: bandi.cz
Jedna z dalších oceněných fotografií částkou 25.000 Kč manželů Terezy a Václava

Tato jedinečná možnost přilákala loni stovky nevěst a ženichů, kteří se rozhodli podělit o své nádherné svatební snímky. Vybrat ten nejlepší nebylo vůbec jednoduché.

„Původně se mělo jednat pouze o jediný snímek, který bude odměněn. Protože skvělých fotografií však bylo opravdu mnoho, rozhodli jsme se ocenit ještě dva další snímky. A to částkou 25.000 Kč,“ říká Andrej Bandi Vámoš.

Chystáte svatbu v tomto roce? Nepropásněte jedinečnou šanci využít tuto příležitost i letos a získat 100.000 Kč za vaši svatební fotografii. Fotografie můžete posílat až do konce října. Podívejte se na www.svatba.bandi.cz.

Věděli jste, že se u BANDI můžete obléknout zcela zadarmo a že si můžete odnést to nejdražší oblečení a nic neplatit? Stačí se domluvit se třemi přáteli nebo členy rodiny a společně se

Foto: bandi.cz
Dokonalý outfit pro ženicha

přijít obléknout do kterékoli značkové prodejny Pánské obleky BANDI. Pokud si všichni čtyři vyberete pánský oblek, ten nejdražší dostanete zcela zdarma. A to platí pro veškeré značkové oblečení, včetně volnočasových sak, elegantních košil, kožené obuvi a mnoha dalších módních doplňků. Skvělá příležitost pro studenty, kteří se chystají ke zkouškám, nebo pro muže na svatbu. Přečtěte si, jak získat značkové oblečení BANDI úplně zadarmo.

Další články

Načítám