Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalá první dáma Dagmar Havlová (71) coby herečka velmi dobře ví, jak se stát hlavní hvězdou večera. Že na sebe umí skvěle upoutat pozornost, ukázala na párty k otevření butiku slavného šperkařského domu Bvlgari. Nejenže byla ověšená diamantovými náušnicemi a náramkem za 1,5 miliónu korun, navíc měla šaty s tak dlouhou vlečkou, že by jí mohla závidět i anglická královna. Podívejte se do fotogalerie, čím umí Havlová překvapit!

Na akci v prostorách Anežského kláštera v Praze se to hemžilo skutečnými celebritami. Dorazili například Marta Jandová, Michal David, Dara Rolins a další osobnosti. Na místě byla také snad největší koncentrace miliardářů na metr čtvereční. Nechyběli podnikatelé jako Marek Dospiva či Luděk Sekyra. Jenže všechny tyto hvězdy pohasly v lesku největšího klenotu večera Dagmar Havlové. I kdyby metaly kotrmelce nebo v opilosti někoho napadly, ten večer neměly šanci. Herečka totiž na sobě měla tak elegantní šaty vínové barvy a vkusné fialové boa, že ostatní dámy vedle ní vypadaly skoro jako bezejmenné trhovkyně.

Paní Dagmar coby hlavní tvář italské značky u nás dávala všem na odiv, co za luxusní šperky má na sobě. Ostatně již na předávání státních vyznamenání doprovodila svého chotě, exprezidenta Václava Havla, s podobně drahou soupravou stejné značky. A také sklidila velký úspěch. Je jasné, že v butiku na nejvyhlášenější adrese v Praze, v Pařížské ulici, bude Havlová častou návštěvnicí.

Reklama

Další články

Načítám