Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Proslavily ji oblé křivky, krátké vlasy a poměry se slavnými muži. Vnadná Amber Rose (40) nejnovější románek povýšila na seriózní vztah. Pochlubila se těhotenským bříškem.

„S obrovským nadšením oznamujeme, že budeme mít chlapečka. Sebastian je nadšený, že bude velkým bráchou,“ pochlubila se známá provokatérka na Instagramu u snímku z lékařské kontroly. Podle jejího bříška a faktu, že zná pohlaví miminka, je zřejmé, že už je v pokročilé fázi těhotenství.

Modelka, která se ráda chlubí bujným poprsím i macatou zadnicí, má bohatou sbírku milenců. V minulosti se sblížila s Kanyem Westem (46), Akonem, Drakem i známým hollywoodským proutníkem Eddiem Murphym. Nejstabilnější vztah měla s raperem Wizem Khalifou, za něhož byla tři roky provdaná a mají spolu syna Sebastiana (6).

Druhé dítě Amber očekává s hudebním producentem známým pod pseudonymem AE. Randí spolu teprve od loňského září. „Můj syn bude zářit i v té největší temnotě. Děkuji ti za nejúžasnější dar. Miluji tě,“ sdělil své dojmy nastávající tatínek.

Amber bude maminkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám