Hlavní obsah
Článek

Temperamentní Anife Vyskočilová (50) vždy vyčnívala, a to nejen bujným poprsím, ale především exotickým vzhledem. Ten už ale prostořekou Bulharku omrzel, a proto se rozhodla pro radikální změnu.

Fanoušky na sociální síti teď šokovala, když jim ukázala svou novou image. Místo tmavovlasé Anife totiž na ně vykoukla blondýna s fialovým přelivem. „Říká se, že černým holkám nesluší světlé vlasy a můj muž mi tvrdí, že to není pravda. Prej to je o ksichtu a rysech a ne o barvě pleti. Tak když teď mám ten svůj jinej život, tak je nová image na místě, ale nevím nevím,“ okomentovala svou změnu rozpačitě exotická tanečnice.

Nový účes se však fanouškům příliš nezamlouval. „To nejste vy. Tady z vás nejde to milé a ženské, co vždy, tady jste takový travesta. To ne,“ ozvala se jedna z komentujících. Někteří ji zase přirovnali k americké celebritě Kim Kardashian (43). „Vypadáš jak nějaká Kardashianka,“ tvrdil jeden z nich.

A to by nebyla Anife, aby na negativní ohlasy nedala ihned zpětnou vazbu. „Tak drazí na insta, teď někteří píšou, že ok, někteří, že ne. Já si myslím, že to je o tom vyzkoušet vše, dokud jsme živí, abych pak neumírala s pocitem, že jsem to nezkusila. Je to dočasné, ale cítím se jako lehká žena, sexy, divná, zajímavá, transoidní, ale JINÁ, a to je krásný pocit na chvíli být vše jiné než Anife,“ vysvětlovala.

Líbí se vám nová image Anife?
Ano, změna je život.
20,6 %
Ne! Měla by zůstat u své přirozené barvy.
17,5 %
Nelíbí se mi vůbec a je jedno jakou má na hlavě barvu.
61,9 %
Celkem hlasovalo 1121 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám