Hlavní obsah
Článek

V utajení byla již koncem minulého týdne propuštěna z nemocnice manželka Jiřího Krampola (85) Hanka. Během skoro měsíční hospitalizace ji lékaři dávali dohromady, poté co Hana Krampolová (†59) zkolabovala s naprostým vyčerpáním organismu.

Herec sám netušil, jak dlouho bude muset jeho žena být v lékařské péči, a bylo mu po ní hodně smutno. Zvlášť, když mu její ošetřující lékaři zakázali časté návštěvy. Prý by to nebylo vhodné. O to je radši, že už má Haničku doma, i když starost o manželku osmdesátníka samozřejmě trochu vyčerpává.

Vypadá to ale, že už se Hanka dává doopravdy do kupy. Důkazem toho je i to, že chce zase dobře vypadat. To je hodně dobré znamení. Super.cz získal fotografie, když si Hanka udělala "beauty day", zašla na kosmetiku a nechala si udělat i nový melír a ostříhat vlasy, aby byla zase k světu.

Jiří Krampol je spolu s dalšími známými tvářemi pozvaný na soustředění finalistů Muže roku do Tuniska a manželku by vzal rád s sebou. "Pokud to samozřejmě její zdravotní stav dovolí. Ale roky jsme nebyli na dovolené a sluníčko a moře by jí udělaly dobře," svěřil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám