Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Šilhánová prožívá smutné období, zemřela jí babička. A přestože věděla, že se blíží konec, nestihla se s ní rozloučit. Přijela o pouhé dvě hodiny později.

„Tak strašně to bolí. Ode dneška už jsi v nebi a je ti určitě hezky. Věděli jsme to od pátku, ale na toto se nedá nikdy připravit. Bolest je o to větší, že jsme za tebou s Johankou v pátek jely a u tvého domu se dozvěděly, že jsme tě o dvě hodiny nestihly. Vybrečela jsem od té chvíle tolik slz, že by snad i oceán zaplnily,“ vypsala se Lucka na sociální síti, kde babičce také poděkovala za krásné chvíle a za vše, co jí předala.

„Děkuji ti, babičko moje tak moc milovaná, za to nejkrásnější dětství, které si jen dítě dokáže představit. Děkuji za tvou moudrost, štědrost, laskavost, lásku, ale i upřímnost, kterou jsem po tobě zdědila. Nepopsatelně mě mrzí, že sis Johanky, na kterou ses léta tak těšila, užila tak krátce. Až bude mít trochu víc rozumu, budu jí o tobě hodiny vyprávět,“ dodala Lucie.

Lucie na sociální síti sdílela fotku babičky s dcerou Johankou

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Tak strasne to boli. Ode dneska uz jsi v nebi a je ti urcite hezky❤️ Vedeli jsme to od patku, ale na toto se neda nikdy pripravit. Bolest je o to vetsi,ze jsme za tebou s Johankou v patek jely a u tveho domu se dozvedely, ze jsme te o dve hodiny nestihly. Vybrecela jsem od te chvile tolik slz,ze by snad i ocean zaplnily. Dekuji TI,babicko moje tak moc milovana,za to nejkrasnejsi detstvi,ktere si dite dokaze jen predstavit. Dekuji za tvou moudrost,stedrost,laskavost, lasku,ale i uprimnost,kterou jsem po tobe zdedila. Nepopsatelne me mrzi,ze sis Johanky,na kterou ses leta tak tesila,uzila tak kratce. Az bude mit trochu vic rozumu,budu ji o tobe hodiny vypravet. MTMR ❤️

Příspěvek sdílený Lucie Silhanova (@lucie.silhanova), Dub 2, 2019 v 6:16 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám