Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins pojala svoji nejnovější desku Stereo, co se obrazové stránky týče, opravdu hodně v erotickém duchu. Prvním důkazem byla fotografie, kdy se nechala na booklet nafotit úplně nahá. Nyní Super.cz získal snímek z videoklipu Fobia a je jasné, že bude taky stát za to.

Dara vystupuje pouze v černém spodním prádle doplněném rajcovními podvazky a je sexy jako nikdy předtím. Maminka tříleté dcery Laury má v klipu figuru, která se dá přirovnávat k Angelině Jolie v trháku Lara Croft.

Fotku z klipu Dara umístila na svým fanouškovských stránkách na sociální síti s tím, že exkluzivní česká premiéra Fobie bude k vidění v pátek na stránkách rádia Expres.To už se na ni bude moci z klidu domova podívat i zpěvačka, která se dnes vrací ze Slovenska. Se starou kamarádkou Simonou Krainovou tam v Košicích otevíraly obchodní centrum a po dlouhé době se konečně pořádně užily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám