Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně známe obsazení bílé čarodějky Glindy v muzikálu Čarodějka. Mezi spoustou zpěvaček, které se na konkurz přihlásily, váhal nejen producent František Janeček (79), který bude muzikál ve své GoJa Music Hall od 14. září uvádět, ale i majitelé licence, kteří definitivní obsazení schvalovali.

"Přihlásily se výborné zpěvačky, které jsme ale museli odmítnout. Důležité totiž bylo, že role je náročná nejenom pěvecky, ale také herecky. A činohra je tedy důležitou součástí," vysvětlil Janeček, proč tak dlouho trvalo, než byly dámy vybrány.

A koho tedy jako Glindu uvidíme? Jako první musíme uvést stálici GoJa Music Hall, mladinkou Natálii Grossovou (21), která už hrála hlavní ženskou roli v Plesu upírů a zapojila se i do znovu uvedeného Fantoma opery jako kamarádka hlavní hrdinky, baletka Meg.

Další Glindou je něžná blondýnka Nikola Ďuricová. Tu jsme mohli vidět například v titulní roli muzikálu Tři oříšky pro Popelku. A do třetice sáhl producent do Brna a obsadil další blondýnu Sáru Milfajtovou.

Doplňme ještě, že už je jasná i třetí zelená čarodějka Elphaba. Vedle Elis Ochmanové a Markéty Peškové, o nichž jsme již informovali, to bude brunetka Kateřina Herčíková, s níž jsme si povídali už na konkurzu. Tam vyšlo najevo, že zelených rolí už má za sebou víc.

Kdo bude v Čarodějce nejlepší Glindou?
Natálie Grossová
34,1 %
Nikolu Ďuricovou
11,8 %
Sára Milfajtová
54,1 %
Celkem hlasovalo 170 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám