Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tahle soutěž krásy je zřejmě nejstarší v novodobé historii naší země. Letos se koná neuvěřitelný 30. ročník Dívky roku, který už zná svoje finalistky. V klání, kde nejde jen o půvab, ale i o schopnost komunikace či talent, soutěží dívky od 13 do 15 let. A už má svoje finalistky, mezi nimiž se 6. května v Divadle pod Palmovkou rozhodne o vítězce.

Během semifinálového kola o postupujících rozhodovaly i známé tváře, které soutěž podporují už roky, jako jsou třeba moderátorky Iveta Vítová (40) a Aneta Christovová či misska Kristýna Kubíčková (26), která soutěží sama prošla. A protože jde o klání, které s sebou nese i ekologický podtext, byla představena i korunka z recyklovaného skla. Semifinálové soustředění moderoval již tradičně David Gránský (32), který se ujme mikrofonu i na finálovém večeru.

Odhalení korunky se účastnila i loňská vítězka Valerie Hlinovská, která si nemůže účast v soutěži vynachválit. "Musím říct, že jsem se toho plno naučila, soutěž mi přinesla mnoho krásných a nezapomenutelných chvil. Moc děkuji Spolku Dívka za tuto příležitost," vzpomíná na loňský ročník Valerie.

"Osmým rokem spolupracujeme s Nadačním fondem Krtek, dětskou onkologií v Brně. Výtěžek z finálového večera bude darován Nadačnímu fondu na projekt Domácí péče," dodala ještě za organizátory Kristýna Sklenářová, která se stará i o choreografii soutěže.

Reklama

Další články

Načítám