Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byť nedávno Eva Decastelo (45) fotila velmi odhalená hanbaté fotky pro pánský časopis, byla si vědoma toho, že její postava má jisté rezervy. Nyní se moderátorce podařilo konečně zhubnout.

„Jdu do sebe už od srpna. Občas mám ale výpadky. Někteří lidé mají ’cheating day’. Já mám ale ‘cheating month’, neboli měsíc, kdy jsem opravdu žrala. Nosila jsem ortézu a chodila o berli, takže jsem byla hodně nesvá. Jakmile jsem nervózní, tak nejím, ale žeru,” svěřila se nám moderátorka.

Decastelo už zařadila do svého programu také pohyb. „Moje tělo je v posledním půlroce zvyklé na cvičení, takže to hezky funguje.”

Eva maká na své postavě nejen kvůli sobě, motivují ji samozřejmě i vnější vlivy. „Mohla bych být klidně spokojená tlustá, mám hodného manžela a dobrou práci. Mohlo by se ale stát, že pak přijde nějaká nespokojená hubená a já nebudu mít ani manžela, ani práci,” smála se Eva Decastelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám