Hlavní obsah
Článek

Britská modelka, herečka, moderátorka a především oblíbená Playmate April Summers (23) se ve středu v noci pěkně zřídila v londýnském baru Aura a při odchodu si uřízla pořádnou ostudu. Kolem 2:30 hodin ráno totiž byla už tak opilá, že ji museli podpírat dva lidé a i ti s ní měli co dělat. Nohy se jí totiž motaly na všechny strany. Aby toho nebylo málo, Summers ještě všem přítomným předvedla, že ji už ve třiadvaceti pořádně trápí celulitida.

Když modelka vycházela z baru a všimla si přítomných fotografů, kteří na ni čekají, snažila si ještě chvíli uchovat důstojnou tvář a zapózovat. Když stála na místě, ještě to šlo, ale ve chvíli, kdy se pokusila jít směrem k přistavenému vozu, vrávorala natolik, že k ní rychle přiskočili muž se ženou, s nimiž nejspíš v baru mladičká blondýnka popíjela. Nejspíš jen díky nim se nestalo ještě něco ostudnějšího.

O Summers se v červnu psalo také ve spojitosti s jejím tehdejším přítelem Seanerm Beanem, který byl pobodán na rukou v jiném londýnském baru, když se snažil modelku chránit před dotěrnými chlípníky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám