Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po narození dcery Emy se jí změnily priority. Své práce se ale Zuzana Stráská nevzdává. Jedna z nejúspěšnějších českých modelek poslední dekády měla to štěstí, že během těhotenství takřka nic nepřibrala, a nebylo pro ni tedy náročné se vrátit na scénu.

„Příliš jsem nepřibrala. Domnívám se, že to bylo tím, že jsem to vůbec neřešila. Myslím si, že se má myslet na dítě a je jedno, jestli žena přibere dvacet kilo, nebo nic,” říká Zuzana a jedním dechem dodává: „Mám pocit, že když na to žena nemyslí, tak pak je to v pořádku.”

Mateřství ale Stráské tělo přece jen změnilo. „Zatím se změnilo v pozitivním slova smyslu. Křivky se změnily k dobrému. Začaly mi například růst vlasy,” klepe si Zuzana z pověrčivosti na zuby a dodává: „Jsem šťastná s trošku se bojím, aby se něco nepokazilo.”

Stráská je první ze své party kamarádek a modelek, která se stala maminkou. Je pro ně ale pozitivním příkladem. „Myslím, že se to pomalu mění. Ema rozhodně nefunguje v mém okolí jako antikoncepce, ba naopak, je hrozně hodná. Holky jsou tedy zapálené pro,” usmívá se Zuzana Stráská.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám