Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zálibně okukovala světlé lněné a hedvábné šaty, halenky a sukně, ale musí na ně ještě pár let zapomenout. Tedy pokud jde o čas, který tráví s malou dcerou Veronikou. "Ideální by bylo, kdybych chodila v maskáčích," smála se Jana Doleželová (42), když jsme ji potkali v oděvním ateliéru návrhářky Jitky Klett.

"Nosím hlavně tmavé věci, protože malou pořád zvedám a jsem pořád špinavá od botiček. Světlé si mohu dovolit, jen když někam výjimečně vyrazím bez dcerky. O to víc se na to těším," svěřila Jana, která měla původně v plánu na představení nové kolekce vzít i Verunku, nakonec ji ale hlídal partner, který prý přišel nečekaně domů dřív.

Pokud jde o hlídání, služeb chůvy Jana nevyužívá. "Občas pohlídá partnerova maminka, takže vlastně babička, a někdy ještě kamarádka, kterou zná Verunka odmalička, takže se to obejde bez slziček. Ale to jsou spíš výjimečné okamžiky," vysvětlila.

Pomalu už přemýšlí i o školce, v září budou Verunce dva roky a čtvrt. "Možná to zkusíme třeba na dva dny v týdnu, ale ještě jsem se nerozhodla. Ale zatím jí dětský kolektiv nechybí, protože ho máme na plavání batolat a ještě na jednom kroužku," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám