Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco u nás se slaví Den matek druhou květnovou neděli, ve Velké Británii letos připadl na poslední březen a sociální sítě nejen populárních Britů se tak zaplnily přáními. Maminkám svým, svých dětí a vlastně všem přáli David Beckham, Gordon Ramsay, Robbie Williams i královský palác.

Na twitterovém účtu královské rodiny se včera objevily čtyři archivní snímky královny Alžběty II. s jejími dětmi a u koláže text: „Našim followerům přejeme šťastnou mateřskou neděli.“

Bývalý fotbalista David Beckham na profilu sdílel fotku s manželkou Victorií i s maminkou Sandrou: „Šťastný svátek matek dvěma nejlepším mámám na světě... Já a moje sestra jsem šťastlivci, stejně jako naše děti,“ napsal k nim čtyřnásobný otec.

Pozadu nezůstal ani Beckhamův dobrý přítel, šéfkuchař Gordon Ramsay. I on sdílel dvě fotky, s manželkou, která mu brzy porodí páté dítě, a s maminkou. „Šťastný den matek těmto dvěma úžasným ženám, oporám mého života,“ vzkázal.

Zpěvák Robbie Williams u snímku s těhotnou manželkou Aydou popřál „všem skvělým maminkám na světě, včetně této“ a překvapení pro partnerku připravil i sportovní agent Dave Gardner, kterému herečka Liv Tyler porodila dvě děti, syna Sailora a dceru Lulu.

Přání z královského paláce

Robbie Williams popřál fotkou s manželkou Aydou, která mu porodila dvě ze tří dětí. Nejmladší holčičku mají díky náhradní matce

David Beckham na manželku a maminku nemohl zapomenout

Na Liv Tyler čekalo v neděli ráno překvapení

Gordonu Ramseymu manželka brzy porodí páté dítě

Reklama

Další články

Načítám