Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Plavec Michael Phelps bude potřetí otcem. Novinku Američan oznámil snímkem na sociální síti, na němž jeho dva malí synové sedí v dětském autíčku s nápisem „Baby“. „Číslo tři na cestě! Nemůžu se dočkat cesty, která nás čeká,“ napsal k fotce.

Všechny tři děti má držitel rekordního počtu olympijských medailí, osmadvaceti, s manželkou Nicole Johnson (33). Starší Boomer se narodil před necelými třemi lety, Beckettovi byl v únoru rok.

S někdejší Miss Kalifornie začal Phelps randit v roce 2009. Před londýnskou olympiádou v roce 2012 se však rozešli. Phelps tehdy mimochodem získal 4 zlaté a 2 stříbrné medaile. Vztah pár obnovil v roce 2014, vzali se o dva roky později.

Už po narození prvního dítěte v roce 2016 Phelps magazínu People řekl, že by si s manželkou přáli holčičku. „Moc rádi bychom i holčičku. Jako prvního jsme chtěli kluka, v případě, že bychom měli i další děti, aby byl ochráncem sourozenců.“ Tak uvidíme, jestli se do třetice zadaří.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám