Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Zpěvačka Olga Lounová (43) je sice pouhých sedm měsíců od rozchodu se zpěvákem Xindlem X, ale přesto se už žene do chomoutu! A pěkně krvavého! Alespoň v klipu, který v těchto dnech natáčí. Hraje v něm nevěstu a dojde i na akční scény a zabíjení. Proto se asi mohlo stát, že herec představující faráře na ní mohl oči nechat. "Jsem drsná nevěsta. Kdo viděl film Kill Bill, ten si dovede představit, jak to asi bude v klipu probíhat," říká Olga.

Její nová píseň se jmenuje K výškám a natáčení klipu k ní stojí kolem miliónu korun. Olga si to vzhledem ke svým kvalitám může dovolit. Sehnala sponzory, kteří do její práce, jež hravě snese porovnání s americkými hvězdami, rádi investují.

"Písnička je o přáních. Člověk by si měl přát správně, protože někdy nedomyslí důsledky svých tužeb. Příběh je o splnění přání dvou dětí, které chtěly být manželi. V dospělosti se jim jejich sen splní, ale já je ze žárlivosti sprovodím ze světa. Budeme mít velkou akční scénu, střílečku s kaskadérskými efekty. To nás ještě čeká a na to se strašně těším," prozradila nám Lounová. V šatech nevěsty od módního návrháře Osmanyho Laffity se cítila náramně.

"Náramně si to v nich užívám. Teď mě to baví, připadám si jako krásná nevěsta, je to takový můj splněný sen. Ale kdy skutečně dojde ke svatbě, to nevím. Nedá se to naplánovat," přemítá, ale na otázku, zda má přítele, odmítá odpovědět. "Na světě je spousta úžasných chlapů, ale nebudu prozrazovat, jestli teď někdo takový v mém životě je," kličkuje a jedním dechem dodává, jak je ráda, že její bývalý přítel Marcus Tran se zasnoubil s Martinou Gavriely. "To je krásný, blahopřeju jim. Snad budou mít takovou krásnou svatbu jako já."

Reklama

Další články

Načítám