Hlavní obsah
Článek

Aneta Vignerová (36) rozhodně nepomýšlí na modelkovský důvod, ale nabídky už si vybírá. Přehlídky prádla a plavek už odmítá. Ostatně jejímu příteli, scenáristovi Petru Kolečkovi (40) by se evidentně příliš nelíbilo, kdyby se svlečená promenádovala po přehlídkovém mole.

Co říká na to, když ji vidí spoře oděnou na focení? "To ještě nezažil. Podle mě by to dnešním dnem všechno skončilo," řekla Super.cz se smíchem. "Plavky ani prádlo vůbec už nechodím. A u prádla si focení hodně vybírám," doplnila.

Jako modelka je stále velmi úspěšná. "Pořád to funguje, pořád to má stoupající tendenci. Jsou nabídky, které mě baví. Pořád je to na slušné úrovni, která mě živí," dodala Aneta na párty, kam vyrazila ve velmi krátké sukni, a vynikly tak její velmi štíhlé nožky.

"Z mojí strany je to vždycky cudný. Může to být sexy. Kdybych si k tomu vzala podpatky a chodila po obchoďáku, bylo by to divný. Když si k tomu člověk dá nízké boty, proč ne. Jsme modelky, musíme být kreativnější a můžeme si to dovolit," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám