Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Při vyslovení jmen herců Carol Potter a James Eckhouse se nejspíš moc lidem nevybaví, o koho se jedná, ale ve skutečnosti je zdá téměř každý. Carol a James jsou totiž sympatickými představiteli rodičů Brandona a Brendy ze seriálu Beverly Hills 902 10. Přestože se oba objevili i v mnoha dalších rolích, nejspíš už navždy uvíznou v paměti televizních diváků jako Cindy a Jim Walshovi.

Dnes třiašedesátiletá Potter a šestapadesátiletý Eckhouse natáčeli seriál v letech 1990 až 1995 a Eckhouse dokonce tři epizody sám režíroval. Zajímavostí je, že Eckhouse je jen o 14 let starší, než jeho seriálový syn Brendon, herec Jason Priestley.

Herečka Carol Potter debutovala v roce 1977 v divadle na Broadwayi ve hře Gemini od Alberta Innaurata, dále se představila v televizní kriminálních sérií Today’s F.B.I., NYPD Blue, JAG, Crossing Jordan a Providence. V roce 1985 si vzala scénáristu Spencera Eastmana, s nímž má syna Christophera. Potter ovdověla poté, co Spencer v roce 1988 zemřel na rakovinu plic. O dva roky později se provdala za herce Jeffrey Josephsona.

Eckhouse si zahrál například ve filmu Záměna s Eddie Murphym, v Osudové přitažlivosti nebo s Tomem Cruisem v Koktejlu. Seriálové jméno Walsh bylo inspirováno jeho manželkou Sheilou Keliher Walsh, s níž má dva syny Jamese a Johna.

Reklama

Další články

Načítám