Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dokonalé figury a svůdné pohledy. Slavné herečky, zpěvačky či modelky se s oblibou na sociálních síti chlubí snímky ze soukromí. Problém jim nedělá nechat se zvěčnit v plavkách, spodním prádle a mnohdy se ukáží i úplně nahé.

O žhavé fotky, na kterých jsou známé ženy oděné jen do pár centimetrů látky, nebyla nouze ani v posledních dnech. Svým tělem v sexy póze se s radostní pochlubily hvězdy napříč zeměkoulí.

Své křivky v plavkách tak odhalila například britská modelka Demi Rose, která je známá mimo jiné svými vnady a pozadím.Vědět o sobě dala také anglická televizní hvězda Olivia Buckland, která si užívá dovolenou na Barbadosu.

Své tělo slunečním paprskům ve fosforových žlutých bikinách vystavila také krásná modelka Cindy Kimberly. Pozadu ale nezůstala ani americká topmodelka Emily Ratajkowski, která odhalila svým instagramovým fanouškům svůj dokonalý zadeček. V plavkách na pláži se pak zvěčnila také někdejší Miss Universe z roku 2012 Olivia Culpo.

Reklama

Další články

Načítám