Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jsme nedávno na Super.cz informovali, po boku muzikálové zpěvačky Michaely Zemánkové (37) se objevuje nový přítel. Jeho identitu se snažila co nejdéle utajit. Nám se však podařilo zjistit, že opět zalovila v divadelní branži. Stejně jako před pár lety s otcem jejího syna Felixem Slováčkem mladším i tentokrát přeskočila jiskra na jevišti.

Novou láskou krásné Míši je herec a její kolega z Divadla Broadway Petr Semerád (42) a podle informací Super.cz spolu randí již několik měsíců. „Seznámili se při zkoušení muzikálu Trhák v Divadle Broadway. Nyní spolu také hrají v Kvítku mandragory,“ rozpovídal se náš zdroj z Divadla Broadway. Nutno říci, že herečce nový vztah svědčí, protože opravdu září štěstím.

„Petr je fajn chlap a na Míše je vidět, že je opravdu zamilovaná,“ dodal zdroj. Sama herečka nového přítele po premiéře Kvítku mandragory přiznala. „Je mi fajn, mám vedle sebe hodného přítele a jsem zamilovaná,“ svěřila Zemánková, která vychovává syna Rafaela, kterého má s Felixem Slováčkem mladším.

Reklama

Další články

Načítám