Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Adam Mišík (26) pouští do světa svůj další videoklip. Vznikl k písni Démoni, jež je, jak zpěvák uvedl, inspirovaná „toxickým vztahem, nemožností se posunout dál, i když víme, že by to bylo správné“. Do jaké míry jde o jeho osobní zkušenosti?

Jelikož má Mišík na písni výrazný autorský podíl, do textu se bezesporu promítly jeho zkušenosti. Zpěvák to ani nezastírá. „Ústřední myšlenka vychází z mých osobních prožitků poslední doby. Nejlepší terapií je pro mě vždycky psaní, právě proto singl vznikl,“ přiznal Mišík. Jeho zatím poslední oficiální partnerkou byla modelka Diana Kratochvílová. Rozešli se koncem minulého roku po tříletém vztahu. V poslední době se Adam ve společnosti objevuje s modelkou Denisou Spergerovou.

Klip, ve kterém Mišík účinkuje s modelkou Bárou, vznikl ve spolupráci s producenty Marcelem Procházkou a Ondřejem Fiedlerem, režie se ujal Petr Simon. „Klip má odrážet surovost okamžiku, kdy se vztah ze sekundy na sekundu může změnit z nebe v peklo. Nechtěl jsem nic obrazově vyžehleného, cílem bylo jít vizuálem trochu proti proudu,“ uvedl Adam. Jak se mu to povedlo, posuďte sami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám