Hlavní obsah
Článek

„Baby Sussex“ ještě není na světě, ale už se rojí spekulace o tom, kdo všechno je bude vychovávat. Ta poslední se týká hudebního vzdělání potomka Harryho (39) a Meghan (42), s nímž má páru vypomáhat Elton John (77).

Není tajemstvím, že prince Harryho a Williama pojí se zpěvákem, skladatelem a pianistou Eltonem Johnem silné pouto. Hudebník byl blízkým přítelem jejich matky, tragicky zesnulé princezny Diany (†36), a princové s ním dodnes udržují kontakt nejen po osobní stránce, ale například i charitativní.

Harry si hudebníka pozval i na květnovou svatbu, kde John na recepci zazpíval čtyři písně, Tiny Dancer, I´m Still Standing, Your Song a Circle of Life. A má to být právě Elton, jehož prý nastávající rodiče požádali, aby se stal hudebním mentorem jejich dítěte, až uzraje čas. Alespoň to tvrdí zdroje z paláce britskému Daily Mailu.

„Harry a Meghan ctí Eltona a velmi si užili, když jim zpíval na svatbě. Meghan říká, že je ideálním člověkem, který by jejich dítě učil na piano. On prý řekl, že mu bude potěšením,“ cituje web zdroj z paláce s tím, že hudba je pro Meghan i Harryho velmi důležitou součástí života.

Reklama

Další články

Načítám