Hlavní obsah
Článek

Konečně je naplno se svou rodinou. Muzikálový zpěvák Jan Kříž ukončil kariéru v Německu, kde vystupoval v představení Ples upírů. Přestože se zpět do Česka vrátil kvůli manželce Marii a ročnímu synovi, všechny dveře si v zahraničí úplně nezavřel.

„Teď jsem se naplno vrátil do Čech, zatím máme plán s manželkou, že budeme tady, stavíme dům, neříkal jsem, že jsem si pozavíral dveře v Německu, ta práce mi hodně dala, ale teď jsme si řekli, že budeme tady,“ prozradil zpěvák v Divadle Kalich na tiskové konferenci k novému muzikálu z hitů slovenské skupiny Elán.

„Na Elánech jsem nikdy nebyl, ale je pravda, že já moc nechodím na koncerty, ono když se člověk živí muzikou, tak když má volný večer, tak má málo chuť takhle někam zajít,“ prozradil Honza, který se objevil i v předešlém představení sestaveném ze songů známé skupiny. „Za těch osm let od prvního muzikálu Osmý světadíl se u mě změnilo všechno, jsem jiný herec, jsem jiný člověk, jsem otec a manžel,“ řekl zpěvák, který si teď užívá hlavně čas se synem Janem Filipem, kterého bere i do divadla.

„On je chudák s námi v divadle furt. Dokonce na jednom představení, kde hrajeme s manželkou oba, a nepotkáme se na jevišti, tak když jde jeden na scénu, tak si ho předáváme v portále, vyrůstá v divadle,“ svěřil Kříž, který plánuje před chystanou premiérou také nějaký oddych. „Plánujeme dovolenou, nebyl jsem na dovolené tři roky a už cítím, že to potřebuji, před novým projektem je fajn někam vyrazit, takže se těším, že pojedeme na první společnou dovolenou a hrozně si to užijeme,“ dodal nakonec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám