Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V poslední době herečka Hana Maciuchová (†75) jenom kvete. Ačkoliv se ve společnosti moc často neukazuje, oslavu výročí 50 let od vzniku televizní pohádky Popelka si ujít nenechala a přišla zavzpomínat na zesnulé tvůrce.

Přátelské setkání herečce doslova vykouzlilo úsměv na tváři a celou dobu se dobře bavila především ve společnosti kolegyně Evy Hruškové (67), která si v pohádce zahrála Popelku. „Chtěla jsem Evičce přinést tři oříšky, ale nerada bych se blamovala, tak jsem přinesla jiný dárek. Zároveň bych chtěla oslavit tvorbu a práci mých kolegů a mnoha tvůrců, kteří už mezi námi nejsou, takže na ně zavzpomínáme a poděkujeme,“ řekla Super.cz Maciuchová.

Herečka zkrátka zářila štěstím a o tíživé minulosti, kdy před třemi lety bojovala se zákeřnou rakovinou, nechtěla ani slyšet. Vypadá to tedy, že načala novou životní kapitolu a těžké časy už dávno hodila za hlavu.

Reklama

Další články

Načítám