Hlavní obsah
Článek

Sice ji můžeme vidět moderovat Snídani s Novou, pořad Prásk! ale na Nově zrušili a nahradili jej novinkou Život ve hvězdách, který už neuvádí ona, ale její kolegyně Petra Svoboda (41). Gabriela Partyšová (45) se z toho ale nehroutí a nepohrdla ani návratem k práci reportérky, se kterou kdysi v televizi začínala.

V této pozici jsme ji potkali, když na módní show vyzpovídávala topmodelku Karolínu Kurkovou. "Jsem taková holka pro všechno, takže kromě moderace ranního vysílání taky pomáhám celebritnímu pořadu. Každopádně jsem strašně ráda v terénu. Když mě zavřete do studia, jsem tam taková okleštěná, jsem v podstatě spokojená, když jsem mezi lidmi," vysvětlovala Gábina.

V minulosti nám ale tvrdila opak. Když dostala nabídku na Primě moderovat Top Star magazín, ulevilo se jí prý, že už nemusí vymetat večírky. Názor tedy změnila možná i proto, že syn Kristián už je větší a nemusí mít starost, že si bez maminky po večerech neporadí?

"Tak to není. Dnes jsem točila Karolínu, rozhovor, který byl dopředu domluvený, a i jinak točím spíš osobnostní rozhovory. Protože na ty lidi mám kontakty a za ta léta mi důvěřují a otevřou se mi. Jinak na večírku jsem asi po čtvrt roce," upřesňovala.

"Ale musím říct, že jak se Partyšová jmenuju, tak mi ty párty prostě chybí. Jsem taková párty girl, akorát už malinko starší, takže je lepší, když mě kamery nezabírají v takovém detailu," smála se Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám