Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Když se Tereza loni v září stala manželkou Marka Dědíka (40), netušila, jak jí svatební šaty ještě jednou přijdou vhod. Byla by ovšem škoda pod nimi halit její tělo, a tak došlo na nůžky.

„Tančím v přešitých svatebních šatech. Tento nápad se mi zdál naprosto nereálný, ale nakonec se tak stalo. Málokdo pozná, že se jedná o svatební šaty. Pochybuji, že bych se ještě někdy znovu vdávala. Kdyby náhodou ano, tak ne ve stejných šatech. Objemově už to bude někde úplně jinde,“ zažertovala Tereza o outfitu, který dostal nové využití.

S Markem, který se s Jitkou Schneiderovou (51) i Pavlou Tomicovou (61) protančil až na druhé místo ve StarDance, nacvičili choreografii na píseň Shallow, již ve filmu Zrodila se hvězda zpívají Lady Gaga a Bradley Cooper. Oscarem oceněný song tak zní i na českých plesech, kde manželé vystupují.

„Příprava byla dost náročná. Našemu synovi Bertramovi se moc nezamlouvá, když máma a táta spolu tancují, a to nám bylo mnohdy překážkou na tréninku. Ten večer ho přijela hlídat babička, kterou on vždy rád vidí,“ dodala Tereza.

Reklama

Další články

Načítám