Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vypadat ve čtyřiapadesáti jako mladá dívka, to je velká klika. Modelka Yasmin Le Bon ji má. I ve zralém věku je o ni zájem jak na mole, tak na společenských akcích. Nejčastěji na ně vyráží v doprovodu devětadvacetileté dcery Amber.

Otcem Amber, která se profesně vydala ve stopách matky, je hudebník Simon Le Bon z kapely Duran Duran. S tím má Yasmin celkem tři dcery, zmíněná Amber je nejstarší, po ní se narodila dnes sedmadvacetiletá Saffron a jako poslední přišla na svět dnes čtyřiadvacetiletá Talullah.

A rodina se utěšeně rozrůstá i dál. Díky prostřední dceři, která loni v červnu porodila syna Tara, jsou z modelky a hudebníka prarodiče.

Yasmin nedávno v rámci spolupráce se značkou Calvin Klein, pro niž šla přehlídku, na téma další generace uvedla: „Zní to hloupě, ale nechci na mole vypadat jako něčí babička...ale já jsem něčí babička a jsem na mole, takže mě tu máte.“

Reklama

Další články

Načítám