Hlavní obsah
Článek

Tvoří pro všechny generace žen, a tak si také na focení svojí nové kolekce vybrala dámy tří generací. Vůbec poprvé si tak společně s Bárou Nesvadbovou (49) vyzkoušely profesionální modeling ve stylu matka a dcera Jitka Asterová (64) s Annou Kameníkovou (30).

Zatímco Jitka s Aničkou nemají se světlými barvami problém, návrhářce se tentokrát povedlo do bílé obléknout i spisovatelku, pro kterou se stala černá uniformou. A kvůli dlouholetému přátelství přijala.

A za fotky, které uveřejnila i na svém instagramovém účtu, sklidila jen samou chválu. "Děkuji moc za všechna pěkná slova o bílé, ale stačí, když se vytáhne černý korzet, a hned je mi lehčeji na zemi," cítila se Bára přece jen lépe ve své oblíbené barvě.

Trojice, vlastně čtveřice, je velmi silně propojená. Anička hrála ve filmu Pohádkář, který je natočený podle Bářiny knihy. Její maminka Jitka zase v divadelní hře Laskonky, jež je také Bářiným dílem. A Táňa Kovaříková je pro změnu kmotrou spisovatelčiny dcery Bibiany. "Jsme vlastně taková rozvětvená famílie," konstatovala Nesvadbová.

Reklama

Další články

Načítám