Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S Danielem Nekonečným (†52) žila dlouhých devatenáct let. Zuzana Kardová byla jeho životní láskou. Před pěti lety zpěváka opustila a dnes si to vyčítá. "Cítila jsem, že potřebujeme být každý zvlášť. On nechtěl, abych odcházela, ale už to prostě nešlo. Kdybych s ním byla, možná by se to nestalo. Je mi hrozně. Nejhorší je, že jsem mu řekla, že beze mě nepřežije ani pět let, a to časově vychází na letošní květen. Hrozně to bolí," řekla Super.cz se slzami v očích Zuzana.

Právě ona se bude starat o poslední rozloučení se zpěvákem. V kontaktu už je s Nekonečného sestrou Lenkou. "Dan měl už jen sestru a dvě neteře. Lenka přijede do Prahy a na všem se domluvíme. Když jsem jí dnes volala, ještě nevěděla, že Dan zemřel. Byla jsem to bohužel já, kdo jí tu strašnou zprávu řekl," říká Zuzana.

Pohřeb bude v krematoriu v pražské Motole. "Určitě bych chtěla, aby byl ve svém žlutém obleku, tak jak to měl nejradši. Až nás pustí do Danova domu, něco vybereme," říká Zuzana, která zatím nezná příčinu smrti. "Vše se dozvíme až po pitvě," vysvětluje.

S Danem mluvila naposledy o Vánocích. "Byl úplně v pohodě. Jeho manažer Petr s ním mluvil před týdnem. Byl veselý, naprosto při smyslech. Vůbec si nedovedu vysvětlit, co se stalo," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám