Hlavní obsah
Článek

Nejkrásnější herečka českých seriálů Hana Vagnerová (41) už v Expozituře dokázala, že se nebojí ničeho. Jen citům zatím moc nepodléhá. To se teď ale změní. Podívejte se ve videu na to, jak roztaje pod náporem alkoholu a co všechno dovolí zuřivému reportérovi Marku Němcovi!

Další díl seriálu nese podnázev Ruská spojka a ukazuje propojení Drobečkova gangu s ruskojazyčnými mafiemi. Ze začátku jde o případ dvou zmizelých mladíků, majitelů pochybného autobazaru, nakonec se ale do odložené věci vloží ruští agenti a navedou Terezu Hany Vagnerové a Dana Roberta Jaškówa na správnou stopu. Při velkém zátahu protidrogová jednotka zatkne jak Drobečka, tak většinu Rusů, navíc Winter (Marek Němec), jehož předobrazem je spoluautor scénáře Josef Klíma, zveřejní v televizi reportáž, jež ukazuje na propojení Oravy a Kofčína s Drobečkem.

Proč Klíma scénu s líbáním do scénáře napsal? Vzpomínal snad na skutečnost? "S předlohou postavy Terezy Helenou Kánovou jsem opravdu žádné pletky neměl. Jsem šťastně ženatý. Ani bych si to nedovolil. Její bývalý partner je policajt, současný taky. Navíc je o hlavu větší a dělá u zásahovky," řekl nám k tomu reportér Josef Klima. Dnešní díl Expozitury vysílá Nova od osmi večer.

Reklama

Další články

Načítám