Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemá sice přítele, i tak oblékla svatební šaty. Naomi Adachi se stala společně s Natálií Kotkovou ambasadorkou 8. ročníku soutěže Souboj nevěst.

„Mám hroznou radost, že jsem si mohla vyzkoušet všechny různé druhy šatů. Teď jsem měla možnost si je vyzkoušet nanečisto, a až budu mít svatbu, tak to bude všechno raz dva,” říká moderátorka, gamerka a blogerka, která je nyní bez partnera.

Exotická kráska má českou maminku a tatínka původem z Japonska. Do země vycházejícího slunce Naomi velmi často jezdí. Dokonce zde navštívila svatbu. „Japonská svatba je hodně jiná v porovnání s tou českou. Japonci navíc do svatby dají hodně peněz. Dvě stě tisíc nejsou pro ně žádné peníze. Je tam vždy strašně moc lidí, hrozně jídla, je to pomalé, dlouhé a trošku nuda,” směje se Adachi.

Japonské prvky nebudou chybět ani na její veselce. „Chtěla bych mít japonské jídlo na své svatbě. Určitě tam bude sushi,” říká Naomi Adachi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám