Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chtěla se cítit patřičně, ani tam v podstatě nepatřila. Takhle vysvětlovala volbu rudé róby na červený koberec při předávání cen Český lev moderátorka Daniela Písařovicová (45). "Je to filmový večer a je to o úplně jiných lidech, než jsem já. Ale mám tady pracovní povinnosti," vysvětlovala.

Daniela totiž dělala přímý vstup z galavečera pro pořad Události České televize, v jejíž režii předávání prestižních filmových cen probíhalo. Proto také při rozhovoru hodně spěchala, aby neměla v práci průšvih.

Nicméně jsme stihli probrat ještě její herecké ambice, když ty taneční už si vyplnila na StarDance. "Už jsem hrála v pár seriálech, a dokonce i v jednom filmu. To bylo Ztraceni v Mnichově," zavzpomínala. Tam ovšem ztvárnila samu sebe, tedy televizní moderátorku.

"Můj herecký talent nemá zase takovou šířku, takže můžu hrát jen to, co profesně dělám," upřesnila Daniela, která ale mj. velmi dobře zpívá. "Takže se možná příště potkáme na Andělech," smála se.

Reklama

Další články

Načítám