Hlavní obsah
Článek

Diváci mají herce Jiřího Macháčka zafixovaného převážně v komediálních rolích. Protože ale návštěvnost filmu Ondřeje Trojana Toman, v němž ztvárnil hlavního hrdinu, byla na českou produkci nebývalá, možná se to změní. Za historickou postavu šéfa zahraniční rozvědky z 50. let Zdeňka Tomana byl také nominován na Českého lva.

"Nominaci chápu jako velkou poctu od kolegů filmařů. Byla to skvělá práce, skvělý štáb a skvělí herečtí kolegové. Díky nim tady dneska večer jsem," řekl Super.cz ještě před slavnostním ceremoniálem, kdy nemohl tušit, že snímek ze třinácti nominací ke všeobecnému údivu nepromění ani jednu.

Na červený koberec dorazil herec s partnerkou jako velký elegán ve smokingu. Obleky ostatně nosil i jeho filmový rozporuplný hrdina. "Kdo film viděl, mohl vidět, jak mi seděly," krčil rameny herec, který ovšem často vystupuje ve druhém extrému, ostatně kapele MIG 21, s níž zpívá, se přezdívá chlapecká taneční a striptérská skupina a dost často odhazuje i tričko. "Já se tím šoubyznysem živím, jak to jde, a musím si vždycky oblíknout, co mi dají," smál se Macháček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám