Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Syn filmové ikony Alaina Delona (83) a bývalé dánské modelky Rosalie van Breemen jakoby z oka vypadl svému otci. Když se zadíváte do tváře Alaina-Fabiena Delona, tak si nejspíš vybavíte některé slavné filmy jeho otce jako je Gepard, Černý Tulipán či Bazén.

Fyzicky jsou si otec se synem velmi podobní, emočně si ale nemohou být více vzdálení. Alain-Fabien se netají tím, že ho se svými rodiči pojí velmi kompilovaný vztah. Dokonce je v jednom z rozhovorů označil za své „největší nepřátele“. I tak mladík koketoval s profesí, která proslavila jeho otce, tedy s herectvím.

Jeho zatím nejvýraznější rolí byl problémový mladík na útěku ve filmu Setkání po půlnoci. Snažil se uplatnit jako spisovatel a nedávno mu vyšel první román De la race des seigneurs, který má autobiografické rysy. I v této knize si pětadvacetiletý rebel nepřímo vyřizuje účty se svým slavným otcem. Kromě toho také uplatňuje své fyzické přednosti a živí se modelingem. Stal se jednou z mužských tváří celosvětové značky vlasové kosmetiky.

Jestli čeští mladí muži mají chuť vydat se v jeho stopách, mají šanci zúčastnit se castingů soutěže Schwarzkopf Elite Model Look, které budou v dubnu probíhat v České republice.

Alain-Fabien Delon je nejmladším synem francouzské legendy. Prvního syna měl Alain Delon s německou herečkou a modelkou Nico, s níž měl aférku v době, kdy byl zasnoubený s Romy Schneider. Se svou druhou ženou Nathalií Barthélemy má syna Anthonyho. V roce 1987 potkal Delon dánskou modelku Rosalii van Breemen, s níž má dceru Anouschku a právě zmíněného nejmladšího potomka Alaina-Fabiena.

Reklama

Další články

Načítám