Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Je možné, že existuje mužský přechod? Mnoho odborníků se shoduje, že ano. Jeho průběh ale můžeme zpomalit. Pokud se i nadále chcete cítit jako muž a udržet si psychickou, fyzickou výkonnost a energii, máme řešení v podobě doplňku stravy ProMan plus!

Když mužům ubývá testosteron

Mužský přechod neboli andropauza je důsledkem úbytku pohlavního hormonu testosteronu a jeho množství se začíná snižovat již po třicátém roce života a úbytek je zhruba o 10 % každých deset let. Příznaky jsou z počátku nepatrné, ale postupně se začínají projevovat, jste podráždění, vyčerpaní, ubývá vám svalová hmota nebo naopak nabíráte na váze. V jiných případech se mohou objevit i problémy s erekcí. Tento proces ale můžete zastavit!

Foto: ProManPlus.cz
produkt

Pomozte svému tělu

Jak se v tomto období cítíte, hodně záleží i na vašem životním stylu. Špatná životospráva a nedostatek pohybu příznaky jen zhoršují. Co když ale ani správná životospráva nefunguje? Bezesporu vám chybí některá z 12 zdokumentovaných látek obsažených v doplňku stravy ProMan Plus. Tyto látky zvyšují výkonnost, smyslnost, podporují hladinu testosteronu a dodávají energii celému tělu, vše naleznete pouze v jedné kapsli.

Vaše ztracené mužství se vrátí

Nemyslete na to, co všechno již ve vyšším věku nemůžete dělat – myslete na to, co dělat můžete a užívejte si život jako dříve. Buďte stále mužem! Získejte zpět svoji vrcholovou formu a vyzkoušejte ProMan Plus zdarma, platíte pouze poštovné a balné 49 Kč.

Další články

Načítám