Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na divadelních prknech a na koncertních podiích je Jiří Zonyga (54) řadu let jako doma. Tentokrát ale zpěvák kývnul na novou zkušenost, kterou nemohl odmítnout. „Byl jsem osloven s nabídkou na epizodní roli v seriálu Modrý kód. Tak jsem ji s radostí přijal. Byla to moje první seriálová role, takže taková další premiéra,“ sdělil nám Jiří.

Před kamerou se muzikálový zpěvák objevil v kostýmu řezníka a dostal nelehký úkol. „Zahrál jsem si řezníka, který si prostřelí kvůli lichvářům hlavu, ale přežiju to,“ sdělil nám zpěvák, který strávil v maskérně celé dvě hodiny. „Na celém place vládne skvělá atmosféra, takže natáčení bylo velmi příjemné. A maskéři se na mně doslova vyřádili,“ dodal Jiří.

„Když jsme natáčeli exteriéry, tak bylo ve stodole chladno, naštěstí jsem měl řeznické oblečení, dámy na tom byly hůř,“ řekl Zonyga, který měl při druhém natáčecím dni v interiérech celkem pohodu. „Nejtěžší pro mě bylo asi vydržet téměř celý den ležet na lůžku,“ dodal závěrem Zonyga.

Reklama

Další články

Načítám