Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak tohle budou brát puritáni, je dopředu jasné. Fotograf Lukáš Vrtílek dostal za úkol ztvárnit kalendář, který je součástí kampaně na prevenci rakoviny prostaty. A pojal to opravdu skandálně. Nechybí zejména nahé dívky.

Proč zrovna ony mají symbolizovat snahu o to, aby si pánové dali pozor na svoje zdraví, je možné vysvětlit. S rakovinou prostaty si totiž laškování s takovými kráskami neužijí a proto je lepší dbát na prevenci. A k tomu právě kampaň Movember je. Jejím poznávacím znakem je knírek a právě ten nechybí ani nafoceným nahým dívkám i dalším modelům.

Focení se ujal fotograf Lukáš Vrtílek, který patří mezi přední české fotografy. „Movember jsem vůbec neznal. Viděl jsem sice pár chlápků s knírem, ale s ničím jsem si to tenkrát nespojoval. Až letos jsem poznal Petra Vančuru, který mě s touto skvělou akcí seznámil. Vysvětlil mi oč se jedná a vzhledem k tomu, že se mi spolupráce s Petrem i samotný projekt zalíbil, nabídl jsem se, že nafotím kalendář,” svěřil  Lukáš Vrtílek.

Samotný kalendář  je k zakoupení na vybraných místech za cenu 200,- Kč. Částka z každého prodaného kusu poputuje na konto Movember. Závěrečná párty kampaně proběhne 26. listopadu v klubu SaSaZu a i výtěžek ze vstupného poputuje za dobrou věcí.

.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám