Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (34) nikdy neoplývala ženskými tvary a byla si toho vědoma. Nebála se v legraci přirovnat svůj hrudník k mladšímu bratrovi. Doposud ale neuvažovala, že by si mohla pomoct jinak než vycpanou podprsenkou. Až teď přišla s jiným řešením.

Kamilu jsme potkali na klinice estetické medicíny a plastické chirurgie Yes Visage, kde byla na konzultaci. "Je o mně známé, že jsem nebyla od přírody úplně obdařená a s tím, jak člověk stárne, dostává rozum a přichází k nějakým rozhodnutím. Chtěla bych si nechat prsa trochu zvětšit," svěřila nám Kamila, které zvětšení poprsí schvaluje i její přítel. "Líbím se mu taková, jaká jsem, ale chce, abych byla spokojená hlavně já," dodala.

Pokud jde o velikost, nechce nic přehnaného. "Viděla bych to na plné trojky, aby se hodily k mé postavě. Nechám si ale ještě poradit od pana doktora, který ví, co mi bude slušet a v čem budu vypadat nejlíp," míní.

"Pro mě je důležitá přirozenost a vím, že tady na klinice pracují i s odlehčenými implantáty a po zákroku není skoro žádná jizva. Hodně běhám, chystám se i na půlmaraton, tak nechci mít moc zatížený hrudník," vysvětlovala.

To nám potvrdil i její budoucí operatér. "Sledujeme nejnovější trendy a mezi nimi jsou teď hlavně odlehčené implantáty. A navíc jsou díky nové technice jizvy co nejmenší, poloviční oproti dřívějšku. Snažíme se, aby jizva neměla víc než dva nebo tři centimetry, podle velikosti implantátu, a nebyla po operaci skoro vidět," upřesnil MUDr. Issam Al Awa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám