Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývala úspěšnou modelkou, žila v Paříži a nyní se věnuje především rodině a manželovi, herci Lukáši Hejlíkovi (44). Ráda ale udělá výjimku. Veronika Hejlíková se po dvou letech objevila na přehlídkovém mole, byla jednou z hvězd pražského fashion weekendu.

"Bylo to moc fajn, ale že bych se k tomu vrátila na full time, to ne. Mám teď sice několik nabídek, které zvažuju, ale už je to 6 let, co jsem z toho kolotoče vystoupila a vůbec mi to nechybí," řekla Super.cz Veronika, která předváděla na módní show Pietro Filipi.

"Je to o tom, že ráda podpořím jednou za čas české tvůrce a návrháře a tým okolo Mercedes Benz Prague Fashion Weekendu, který má můj velký obdiv za to, jak se mu povedlo celou akci pozvednout na zahraniční úroveň. Nicméně předvádět po boku holčin, které jsou o více než dvacet let mladší než já, je taky velká zatěžkávací zkouška," dodala s úsměvem Veronika.

Reklama

Další články

Načítám