Hlavní obsah
Článek

Její domovinou je ukrajinský Doněck, kde v posledních letech nebylo vůbec bezpečno. V části této oblasti stále probíhají boje, přesto se Oleksandra Mykoliuk často vrací domů. Táhne jí to ke kořenům, i když ví, že větší budoucnost má v Praze, kterou také miluje. Před pár dny se opět vrátila do české metropole a pracuje na splnění svých snů.

Média o této sexy brunetce píší jako o novodobé Angelině Jolie (48) z Ukrajiny. Ona tuto přezdívku vnímá s rezervou. Při pohledu na sexy brunetku je zřejmé, že některé společné rysy s hollywoodskou superhvězdou tam opravdu jsou. „Angelina je krásná baba. Já jsem jenom obyčejná holka,“ usmívala se skromně Oleksandra.

Oleksandra si plní sny v modelingu a začíná o ni být zájem. Nesází ale pouze na vzhled, ale také na duševní hodnoty. Studuje dokonce dvě vysoké školy na jednou. Její výhodou je bezesporu i fakt, že nemá problém s českým jazykem, jako mnoho cizinců. „Když chci někde bydlet, je pro mě samozřejmostí naučit se místní řeč,“ má jasno Oleksandra. Dokonce se proslýchá, že by si měla zahrát v jednom připravovaném filmu. „Asi už nechtějí tuctové oplácané blondýny, kterých je všude plno,“ směje se sexy Ukrajinka a dále dodává: „Uvidíme, třeba to nakonec ani nevyjde. Ale už jenom ten zájem mě potěšil.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám