Hlavní obsah
Článek

Návratu na divadelní prkna se nemohla dočkat. Ivana Jirešová (47) se při jedné ze zkoušek nového muzikálu Kvítek mandragory ošklivě zranila. S nohou v sádře musela mít tři týdny klidový režim a odpočívat doma na lůžku.

Její zdravotní stav se ale celkem rychle zlepšil, a tak šla herečka v minulém týdnu i s velkou ortézou módní přehlídku. O dva dny později už odehrála svoji premiéru v novém představení v Divadle Broadway. „Trému jsem samozřejmě měla, ale tu zdravou, snažím se nestresovat, ale myslet spíš na to, aby to všechno klaplo, jak má,“ pochlubila se herečka.

V roli Sylvie se objevila s fixační ortézou, která je v současnosti hereččiným módním doplňkem. O svůj palec, který si rozdrtila, má stále strach, takže si netroufla vylézt na prkna bez ortézy. „Před představením jsem si projela veškeré obrazy, kde má role vystupuje,“ řekla Super.cz Ivana, která měla obavy, aby se stíhala se zraněnou nohou včas převlékat na své výstupy.

Naštěstí vše zvládla na výbornou a tři týdny po zranění bude své křivky předvádět na jevišti v květinových plavkách. V roli se alternuje s Adélou Gondíkovou, která odehrála nedávnou premiéru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám