Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Díky svým silikonem zvětšeným vnadám bývá Kateřina Wohlman Votavová hvězdou přehlídek. Nestydí se předvádět i ty nejodvážnější kousky, které jiné modelky odmítají. A toho, že se před osmi lety pro plastickou operaci rozhodla, nikdy nelitovala.

Závěrečné, nejodvážnější šaty předváděla i na poslední přehlídce návrháře Michala Marka, jehož oblíbenou tváří už je roky. "Když jsem ty šaty poprvé oblékla, udělala jsem to obráceně, myslela jsem, že výstřih patří na záda a že mám konečně nějaký zahalený model, ve kterém ukážu svoje krásná záda. Ale zmýlila jsem se. Takže to mám opět s prsy ven," smála se Katka.

Ta v rámci focení kolekce před měsícem oblékla šaty, které na přehlídce vynesla Agáta Prachařová (38), ovšem nikoli s podprsenkou jako ona, ale na holé tělo, takže toho ukázala dost. "Chápu to, když má děti. Uvidím, jak to budu pak dělat já, jaký pozůstatek děti nechají. Když to bude furt takhle dobré, tak proč bych do toho zase nešla," nebojí se nahoty brunetka.

"Jestli bývám zlatým hřebem přehlídky kvůli prsům, tak musím zpětně poděkovat svému operatérovi. V říjnu to bude osm let, co mám udělaná prsa a každý rok to slavím. Jsem ráda, že je mám, kdybych do toho měla jít znovu, nezaváhám. Když jsem byla na finále Miss, ještě jsem je neměla, a mohlo to tehdy třeba dopadnout líp," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám