Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že její kdysi bujná hříva dopadla velmi zle a úřadující Česká Miss Lea Šteflíčková (25) skončila jako oškubané kuře, už jsme si s kráskou jednou povídali. Musí mít trpělivost a počkat, až se jí vlasy uzdraví.

"Zatím jsem si nechala vlasy sestříhat, chtěli to i v agentuře, protože dlouhovlasých hnědovlásek je hodně. Přiznám se, že jsem si na to moc nezvykla," krčila rameny. "Už se těším, až budu mít zase svoji barvu, jakou mám teď u kořínků. Možná si dám aspoň nějaký přeliv," vysvětlila.

Každopádně odmítá další práce pro klienty, kteří by jí chtěli s vlasy něco dělat. "Castingy na vlasové soutěže každopádně neberu, ať už mi na ně nikdo nesahá. Bojím se, jak by to zase dopadlo," svěřila modelka.

Lea se ale nehroutí a je pořád veselá, jak dokázala i na otevření kavárny v obchodním centru. Tam si vlezla do nákupního vozíku a nechala se vozit kolegyní Anetou Vignerovou. Jak to vypadalo, se můžete podívat na našem videu i ve fotogalerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám