Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nadaný rocker Frankie Corozza (18) si nejspíš bude muset cestičku do hudebního nebe vyšlapat svou vlastní cestou. Vidina slávy a úspěchu díky soutěži X Factor pro něj totiž skončila poté, co se chlubil svými sexuálními aférkami plnými kokainu. Nespoutaný mladíček doplatil na svou přílišnou otevřenost a nedomyslel možné důsledky. V úterý večer proto musel s kufrem v ruce opustit zámek v britském Hertfordshire, kde pobývají finalisté soutěže.

Lidé z televizního štábu údajně zaslechli mladíkova slova o sexu a drogách a informace předali svým nadřízeným. Samotný Frankie se přiznal a dokonce se v omluvném prohlášení nechal slyšet, že jeho život se v průběhu soutěže stal nezvladatelný a jeho chování mimo pódium se příliš vymykalo pravidlům soutěže.

„Rád bych se omluvil porotci Garymu Barlowovi, mým kamarádům v soutěži a každému, kdo pro mě hlasoval, ale už v X Factoru nebudu vystupovat,“ pronesl Frankie, který porotu uchvátil například originálním předvedením hitu Valerie od Amy Winehouse.

Reklama

Další články

Načítám