Hlavní obsah
Článek

Už půl roku leží česká blogerka Týnuš Třešničková (28) v istanbulské nemocnici, kde skončila poté, co byla zraněna během ohňové show kuchaře v místní restauraci. Doposud není jasné, jak vážný je její stav, neboť sama Týnuš prozatím o svých zraněních spíš jen psala na sociálních sítích a místo aktuálních fotek sdílela s fanoušky své staré snímky.

Teď se ale konečně odhodlala k odvážnému kroku a všem ukázala, jak moc ji nehoda poškodila kůži. „Původně jsem si ji chtěla nechat pro sebe, ale co, takhle teď prostě vypadají moje ruce,“ okomentovala brunetka detailní záběr na rány. Ty se hojí jen velmi pomalu, a proto v nemocnici stráví ještě nějaký čas.

V zahraničí jí nejvíc schází její blízcí. Naštěstí si tam ale našla nové známé, kteří jí pobyt mezi čtyřmi stěnami aspoň trochu zpříjemňují. „Jsem v péči skvělých doktorů, s kterými pracujeme na zahojení veškerých ran, abych se v co nejlepším stavu mohla vrátit domů. Je náročné, být tak dlouho a daleko od svých blízkých, ale aspoň tu mám takovou moji druhou rodinku,“ sdělila česká kráska a dodala:

„Holky, které jsou mi už 6 měsíců obrovskou oporou. Obdivuji jejich ochotu a pozitivní energii v každé situaci. I když jsem někdy protivná, vždycky se mi snaží pomoct a zlepšit mi náladu. Po pravé ruce je má fyzioterapeutka Irem, která se mnou tráví téměř každý den několik hodin. To díky ní jsem mobilní a můžu se téměř bez problémů hýbat. Byla tu pro mě od doby, kdy jsem pořádně neohnula některé prsty, nebo v žádném případě nezvedla ruce nad hlavu.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám