Hlavní obsah
Článek

Reprezentativní povinnosti prince Charlese (75) a jeho manželku Camillu vytáhly za teplem. Věčný čekatel na britský trůn a jeho drahá polovička vyrazili do Karibiku.

Charles už pokořil sedmdesátku a ve Velké Británii se objevují názory, že by měl trůn po Alžbětě II. (†96) převzít rovnou její vnuk William (41). První následník trůnu na tom ale není vůbec špatně a pokud podědil geny po své matce, bude ještě dlouho sloužit království.

Pózování v plavkách samozřejmě nepatří k povinnostem budoucího krále, ale když už ho fotografové na Barbadosu zvěčnili, snímky se objevily v médiích po celém světě. Charles se rozhodně nemá za co stydět. Na sedmdesátníka je ve velmi dobré kondici.

„Už 40 let si udržuje váhu kolem 72 kilogramů. Teď ho to samozřejmě stojí více úsilí než v minulosti,“ prozradil zdroj z okolí královské rodiny deníku Daily Mail. Charles má podle něj přísný jídelníček zahrnující jen dvě jídla denně. Krotit se musí také s alkoholem, povolený má jen přípitek na společenských událostech.

Charles a Camilla se v oblasti Karibiku zdrží až do konce března. Jejich plány zahrnují návštěvu Kuby či Kajmanských ostrovů.

Reklama

Další články

Načítám