Hlavní obsah
Článek

Loni v červnu oslavila čtyřicáté narozeniny, přesto má Gabriela Partyšová (45) podle svých slov nejštíhlejší postavu ve svém životě. Sexy křivky ale nemá zadarmo. Moderátorka prozradila, že je na pohybu doslova závislá.

Momentálně Gabriela Partyšová moderuje nováckou Snídani s Novou. A dobře ví, že televizní obrazovky dokážou přidat na váze. "Je pravdou, že televize člověka nafukuje a povětšinou si lidé myslí, že jsme větší a silnější. Když mě lidé vidí mimo televizi, tak jsou překvapení, jak jsem drobná. Mám štěstí, že ráda sportuju. Dokonce jsem na sportu svým způsobem závislá. Kombinuju kardio cvičení s posilováním a jógou. Skoro denně se hýbu a snažím se dobře jíst," prozradila Partyšová, podle které je strava velmi důležitá.

"Už několik měsíců si pochutnávám na zdravém stravování. Jedu metodu krabičkové diety, tedy pětkrát denně. Je to velmi dobře stravitelné a cítím se po tom dobře. Po deseti minutách mohu jít cvičit nebo třeba moderovat a nemám pocit plného žaludku," vysvětlila moderátorka, která již několik let vstává před čtvrtou ranní.

"Můj budík je někdy i čtyři dny po sobě natočen na 3:50. Kromě sprchy nestíhám vůbec nic a nemám většinou ani chuť k jídlu. Ta mě přepadne až v práci kolem půl sedmé. Snídám tedy velmi brzy. Nerada jím ve stresu, proto si přes den dávám lehčí stravu. Před večerní moderací už většinou nejím," vysvětluje Gabriela.

Ta si podle svých slov postavu hlídá celý život. “Pro mě je celý život těžký udržet si postavu. Nic nemám zadarmo. Vše mám vydřený. V minulosti jsem držela polívkové diety. Jedla jsem třeba měsíc v kuse silné masové vývary. Bylo mi po nich moc dobře. Porce si hlídám hlavně večer. Jde na mně vidět každé deko, takže večeři už mívám velmi lehkou a malinkaté porce," upřesňuje s tím, že přes zimu trochu přibrala, a tak musela znovu nastavit režim.

"Přes zimu jsem malinko přibrala, asi 5 kg. Prošla jsem si zápalem plic a na dva měsíce byla vyřazena z kardio cvičení, po kterém nejvíce hubnu, tak se zase dávám dohromady,” dodala Partyšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám